040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Yritys

OneGuest Oy

Hei!

Olen Jenni Tulokas ja perustanut Oneguest Oy:n mieheni Timon kanssa vuonna 2011. Olemme perheyritys, joka meidän lisäksemme työllistää tällä hetkellä 8 kodinhoitajaa.

Olen itse toiminut 14 vuotta kodinhoitajana. Työssäni minua on innostanut asiakastyytyväisyys; puhtaaseen kotiin on kiva tulla ja vuosia jatkuneet asiakassuhteet kertovat onnistumisesta tässä tehtävässä. Hyvin tehty työ palkitsee myös tekijäänsä. Yrityksemme perustuu kokemukseeni tästä työstä ja näkemykseeni siitä, miten asiakaspalvelua toteutetaan parhaiten kotisiivouksessa. Asiakkaamme ansaitsevat laadukasta, kotimaisella ammattitaidolla toteutettua palvelua juuri omia yksilöllisiä toiveitaan vastaavana.

Työnantajana haluan tarjota työntekijöillemme vakaan työsuhteen ja asiallisen korvauksen työstä sekä mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa. Pyrimme myös huomioimaan työntekijöiden toiveet sekä joustamaan tarvittaessa.

Yrityksemme kehitys perustuu asiakaspalautteeseen ja työntekijöidemme ammatilliseen osaamiseen. Kasvamme maltillisesti, jotta voimme jatkossakin tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja parhaan työpaikan kodinhoitajillemme. Päämäärämme on olla alamme paras!

Asiakkaitamme, työntekijöitämme ja työtämme arvostaen,

Jenni Tulokas