040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Siivous Vantaa

OneGuest Oy tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut sekä yksityisille, että yritysasiakkaille. Palvelemme asiakkaita Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Siistin lopputuloksen ja hyvin tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen sujuvaan ja asiakasystävälliseen palveluun, ja molemminpuolinen luottamus asiakkaidemme kanssa on meille ensisijaisen tärkeää.

Kotisiivous laadukkaasti

Meiltä saat tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan kotisiivouspalvelun joko kertaluontoisena siivouksena, tai säännöllisesti suoritettavana sopimussiivouksena. Tehtävän siivouksen sisällöstä ja yksityiskohdista sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Säännöllinen palvelusopimus kotisiivouksesta edellyttää aina arviokäyntiä, jonka yhteydessä annetaan kustannusarvio palvelusta, sekä kartoitetaan tarkemmin tehtävän siivouksen laajuus. Arviokäynti on aina asiakkaalle ilmainen, eikä velvoita sopimuksen tekemiseen.

Ammattitaitoinen kotihoito

Tarjoamme kotihoitopalvelun, joka on käytännössä arvonlisäverottomana laskutettava siivouspalvelu, johon voidaan asiakkaan toiveiden mukaan liittää myös muita palveluita (esimerkiksi vaatehuolto). Lisäpalveluista kannattaa kysyä meiltä tarkemmin! Kotipalvelu toimii asumisen tukena sellaiselle henkilölle, jonka toimintakyky on esimerkiksi ikääntymisen tai sairastumisen takia heikentynyt.

Ikkunanpesu sujuvasti ammattitaidolla

Teemme ikkunanpesut sujuvasti ja laadukkaasti! Parhaan mahdollisen lopputuloksen saadaksemme teemme ikkunanpesut omia välineitämme käyttäen. Tarpeen mukaan voimme tuoda mukanamme erityisvälineet, kuten jatkovarret ja tikkaat, eli ikkunanpesu onnistuu myös vaativampiin kohteisiin.

Muuttosiivous asiantuntevasti

Teemme puolestasi muuttosiivouksen joko ennen muuttoa tai sen jälkeen – tai tarvittaessa molemmat, sekä uuteen että vanhaan tilaan. Parhaan lopputuloksen kannalta muuttosiivous on paras tehdä silloin, kun tila on tyhjillään. Siivous on yleensä parasta jättää ammattilaisen hoidettavaksi ajan ja vaivan säästämiseksi; näin saadaan varmasti poistettua myös hienojakoinen pöly ja pinttynytkin lika.

Toimistosiivous & toimitilasiivous sopimussiivouksena

Sopimussiivous on käytännössä sovituin väliajoin tehtävä, tiettyä puhtaustasoa ylläpitävä siivous, jonka sisällöstä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme toimistosiivoukset ja toimitilasiivoukset ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pyrimme pitämään kohteessa saman siivojan aina mahdollisuuksien mukaan, näin varmistetaan siivouksen sujuminen parhaalla mahdollisella tavalla. Mukautamme siivouspalvelumme aina kohteeseen halutun siisteystason mukaiseksi ja räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Teemme siivoukset asiakkaille Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun alueella – ota yhteyttä!