040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Siivoukset ammattitaidolla Vantaalla

Kokonaisvaltaista siivouspalvelua

OneGuest Oy tarjoaa kotimaisesti laadukkaat siivouspalvelut sekä kotitalouksille että yritysasiakkaille. Palvelemme asiakkaita Vantaalla sekä koko pääkaupunkiseudulla. Siistin lopputuloksen ja hyvin tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen, sujuvaan ja asiakasystävälliseen palveluun. Molemminpuolinen luottamus asiakkaidemme kanssa on meille ensisijaisen tärkeää.

Kotisiivous toiveidesi mukaan

Meiltä saat tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan kotisiivouspalvelun joko kertaluontoisena siivouksena, tai säännöllisesti suoritettavana sopimussiivouksena. Tehtävän siivouksen sisällöstä ja yksityiskohdista sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Säännöllinen palvelusopimus kotisiivouksesta edellyttää aina arviokäyntiä, jonka yhteydessä annetaan kustannusarvio palvelusta, sekä kartoitetaan tarkemmin tehtävän palvelusopimuksen sisältö. Arviokäynti on aina asiakkaalle ilmainen, eikä velvoita sopimuksen tekemiseen. Lisää tietoa kotisiivouksesta!

Ammattitaitoinen kotihoito

Tarjoamme kotihoitopalvelun, joka on arvonlisäverottomana laskutettava siivouspalvelu. Kotihoitopalveluun voidaan asiakkaan toiveiden mukaan liittää myös muita palveluita (esimerkiksi vaatehuolto). Lisäpalveluista kannattaa kysyä meiltä tarkemmin! Kotipalvelu toimii asumisen tukena sellaiselle henkilölle, jonka toimintakyky on esimerkiksi ikääntymisen tai sairastumisen takia heikentynyt. Lisää tietoa kotihoidosta!

Ikkunanpesu kotimaisella ammattitaidolla

Pestyämme ikkunasi, ne ovat tahrattoman kirkkaat! Parhaan mahdollisen lopputuloksen saadaksemme teemme ikkunanpesut omia tarvikkeitamme käyttäen. Tarpeen mukaan voimme tuoda mukanamme erityisvälineitä, kuten jatkovarret ja tikkaat, eli ikkunanpesu onnistuu myös vaativampiin kohteisiin. Lisää tietoa ikkunanpesuista!

Muuttosiivous asiantuntevasti

Teemme puolestasi muuttosiivouksen tarvittaessa sekä uuteen että vanhaan tilaan. Parhaan lopputuloksen kannalta muuttosiivous on paras tehdä silloin, kun tila on tyhjillään. Muuttosiivous on parasta jättää ammattilaisen hoidettavaksi ajan ja vaivan säästämiseksi; näin saadaan varmasti poistettua myös hienojakoinen pöly ja pinttynytkin lika. Lisää tietoa muuttosiivouksesta!

Toimistosiivous & toimitilasiivous sopimussiivouksena

Sopimussiivous on tietyin väliajoin tehtävä, sovittua puhtaustasoa ylläpitävä siivous, jonka sisällöstä päätämme aina yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme toimistosiivoukset ja toimitilasiivoukset ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pyrimme pitämään kohteessa saman siivojan aina mahdollisuuksien mukaan, näin varmistetaan siivouksen sujuminen parhaalla mahdollisella tavalla. Mukautamme siivouspalvelumme aina kohteessa halutun siisteystason mukaiseksi ja räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Lisää tietoa toimisto- ja toimitilasiivouksesta!

Teemme siivoukset asiakkaille Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun alueella – ota yhteyttä!