040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Toimistosiivous

Toimistosiivous sujuvasti ja laadukkaasti

OneGuest Oy tekee toimistosiivoukset pääkaupunkiseudulla monipuolisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenlaiset toimitilat asiakkaan toiveiden ja tilan ominaisuuksien edellyttämällä tavalla.

Toimistojen ja toimitilojen siivoukset suoritamme samanlaisella ammattitaidolla ja tarkkuudella kuin kotisiivouksetkin. Lähtökohtaisesti pyrimme aina pitämään kohteessa saman siivoojan, näin siivous saadaan sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaan toiveiden mukainen palvelu

Toimistosiivouksessa otetaan tapauskohtaisesti huomioon kohteen vaatima siisteystaso. Meillä on tarvittava kokemus ja ammattitaito myös sellaisiin tiloihin, joissa vaaditaan erityisen korkean hygieniatason ylläpitoa. Teemme esimerkiksi hammaslääkäriasemien siivouksia, joiden yhteydessä huomioidaan aseptinen työtapa ja korkeat hygieniavaatimukset.

Siivoussuunnitelman teemme yhdessä asiakkaan kanssa; näin saamme parhaiten kohteen ominaisuudet ja asiakkaan yksilölliset toiveet huomioitua. Mikäli toimitilojenne siivous on teille muutakin kuin pakollinen kulu ja arvostatte laadukasta ja toimivaa palvelua, olemme oikea yhteistyökumppani! Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssanne toimitilanne siivouksesta, ja teemme yksilöidyn tarjouksen laadukkaasta teidän tarpeisiinne räätälöidystä siivouspalvelusta.

Toimialueenamme on koko pääkaupunkiseutu. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!