040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Sopimussiivous

OneGuest Oy tekee laadukkaasti ja luotettavasti erilaiset sopimussiivoukset. Sopimussiivous voi koskea esimerkiksi kotisiivousta, toimitilasiivousta tai muuta säännöllisin väliajoin suoritettavaa siivousta. Palvelemme asiakkaita pääkaupunkiseudun alueella.

Kotisiivous & kotipalvelu sopimussiivouksena

Säännöllisenä sopimussiivouksena tehtävä kotisiivous ja siihen mahdollisesti valitut lisäpalvelut edellyttävät aina arviokäyntiä, jonka yhteydessä käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi kaikki palveluun liittyvät asiat. Arviokäynti on aina asiakkaalle ilmainen, eikä velvoita sopimuksen tekemiseen.

Kun säännöllisesti tehtävän siivouksen sisältö ja yksityiskohdat on sovittu, voidaan sen pohjalta tehdä arvio myös aiheutuvista kustannuksista. Kustannusten selvittämisen lisäksi arviokäynnillä varmistetaan, että palvelun sisältö on heti alusta lähtien asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaava.

Myös kotihoitona tehtävä kotisiivous ja sen yhteyteen valitut lisäpalvelut voidaan hoitaa sopimussiivouksena.

Toimistosiivous & toimitilasiivous sopimussiivouksena

Siivoamme toimistot ja muut toimitilat sopimussiivouksena! Meiltä saat laadukkaan ja sujuvan palvelun. Alussa teemme aina siivoussuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa. Näin saamme heti alusta alkaen huomioitua asiakkaan toiveet ja siivottavan tilan erityisominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla.

Teemme sopimussiivoukset toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta ratkaisusta!