040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Siivouspalvelut

Siivouspalvelut ammattitaidolla

OneGuest Oy tarjoaa siivouspalvelut laidasta laitaan sekä kotitalouksille että yrityksille pääkaupunkiseudulla! Palveluumme kuuluu esimerkiksi kotisiivous, kotihoito, ikkunanpesu, muuttosiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, toimistosiivous ja sopimussiivous. Alla näet tiivistetyn kuvauksen palveluistamme – tarkempaa tietoa löydät helposti sivuiltamme!

Kotisiivous

Kotisiivouksen voi tilata joko kertaluontoisena siivouksena tai säännöllisesti tehtävänä sopimussiivouksena. Tehtävän siivouksen sisältö sovitaan aina asiakkaan kanssa niin, että palvelu on yksityiskohtia myöten asiakkaan toiveita vastaava.

Kotipalvelu

Tarjoamamme kotipalvelu on ilman arvonlisäveroa laskutettava siivouspalvelu, johon voidaan sopimuksen mukaan liittää myös muita palveluita. Kotipalvelu on tarkoitettu asumisen tueksi sellaiselle henkilölle, jonka toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi ikääntymisen tai sairastumisen seurauksena. Olemme kuntien virallisesti hyväksymä kotipalveluyritys.

Ikkunanpesu

Puhtaimman mahdollisen lopputuloksen saamiseksi teemme ikkunanpesut käyttäen omia välineitämme. Ikkunanpesu onnistuu myös haastavampiin kohteisiin; työn tilauksen yhteydessä arvioimme käytettävän ajan lisäksi myös mahdollisesti mukaan tarvittavat erityisvälineet.

Muuttosiivous

Hoidamme tilan siivouksen ennen muuttoa tai sen jälkeen. Parhaan lopputuloksen saamiseksi siivous on ehdottomasti parasta tehdä silloin, kun tila on tyhjänä! Teemme muuttosiivoukset sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.

Toimistosiivous & toimitilasiivous

Teemme toimistojen ja toimitilojen siivoukset asiakkaan toiveiden mukaan. Lähtökohtaisesti pyrimme aina pitämään kohteessa saman siivoojan – näin siivous saadaan sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitilasiivouksessa otetaan tapauskohtaisesti huomioon kohteen vaatima siisteystaso.

Sopimussiivous

Teemme sopimussiivoukset luotettavasti ja asiakkaan toiveita vastaavaksi räätälöitynä. Sopimussiivous voi olla esimerkiksi kotisiivousta, toimitilasiivousta tai muuta säännöllisin väliajoin suoritettavaa siivousta.