040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Muuttosiivous

OneGuest Oy tekee ammattitaidolla muuttosiivoukset laidasta laitaan! Palvelemme asiakkaitamme koko pääkaupunkiseudulla eli Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä Kirkkonummella.

Vinkkejä muuttosiivoukseen

Hoidamme puolestasi tilan siivouksen ennen muuttoa tai sen jälkeen. Parhaan lopputuloksen saamiseksi siivous on ehdottomasti parasta tehdä silloin, kun tila on tyhjänä. Siivoukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Muuttosiivouksen tuntiveloitushinta ei kata siivousvälineitä ja siivousaineita, vaan niihin liittyvät kustannukset arvioimme aina tapauskohtaisesti.

Muuttosiivous on perussiivousta kattavampi

Kun kyseessä on muutto uuteen kotiin, on tehtävä siivous yleensä perussiivousta huomattavasti kattavampi. Siivouksen laajuudesta ja muista yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Vaikka tila olisikin siivottu edellisen asukkaan jäljiltä, halutaan puhdas lopputulos usein varmistaa lisäsiivouksella, eli omasta toimesta tilatulla muuttosiivouksella. Asunnon loppusiivous kuuluu luonnollisesti poismuuttavalle asukkaalle. Teemme muuttosiivoukset toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu eli Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä Kirkkonummi. Ota yhteyttä!