040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Kotisiivous luotettavasti

Kotisiivouspalvelu

Teemme kotisiivoukset luotettavasti ja ammattitaidolla toimialueenamme Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uudenmaan alueella. Kotisiivouksen voi tilata oman valinnan mukaan joko kertatilauksena tai säännöllisenä siivouspalveluna.

Säännöllinen kotisiivouspalvelu

Säännöllinen kotisiivous edellyttää ilmaista arviokäyntiä ja sen pohjalta tehtävää palvelusopimusta. Arviokäynnin yhteydessä käydään asiakkaan kanssa läpi kaikki palveluun liittyvät asiat, jotta kotisiivouspalvelu on heti alusta lähtien asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaava. Kun siivouskäynnin sisältö on käyty läpi ja sovittu, saadaan arvioitua myös siivouksesta aiheutuvat kustannukset. Arviokäynti on aina ilmainen eikä velvoita sopimuksen tekemiseen. Haluamme luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita, joiden syntyminen edellyttää luottamusta meidän ja asiakkaan välillä. Tämän takia pyrimme aina lähtökohtaisesti pitämään kotisiivoojanne samana. Säännöllinen kotisiivous tehdään aina asiakkaan omia siivousvälineitä ja -aineita käyttäen. Neuvomme ja autamme mielellämme niiden hankinnassa!

Kotisiivous kertatilauksena

Kotisiivous toteutetaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Siivouspalvelun sisällöstä sekä käytettävistä välineistä sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Tarvittaessa voimme tulla paikan päälle tekemään arvion kotisiivouksesta laskutettavasta ajasta. Kertasiivouksissa teemme arviot pääasiallisesti puhelimitse asiakkaan antamien tietojen perusteella. Kotisiivous kannattaa varata hyvissä ajoin. Varauksen yhteydessä tarkistamme tilaajan luottotiedot laskutusta varten.

Lisäpalvelut

Kotisiivouksen lisäksi voit tilata meiltä myös muita palveluita, jotka voidaan yhdessä sopien lisätä palvelusopimukseen kotisiivouksen yhteydessä tehtäviksi töiksi. Näihin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi vaatehuolto (kuten silittäminen) ja koiran ulkoiluttaminen. Lisäpalveluita voi tilata myös kertaluontoisena täydentämään kotisiivousta; hoidamme esimerkiksi ikkunoiden pesut ja saat meiltä tarvittaessa apua vaikka varaston tyhjennykseen.

Palvelemme asiakkaita pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!