040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Kotipalvelu

HUOLETON KOTIPALVELU

Tarjoamme kotipalvelun, joka on tuntiveloitushinnaltaan edullinen ja arvonlisäverottomasti laskutettava siivouspalvelu, johon voidaan sopimuksen mukaan liittää myös muita palveluita. Kotipalvelu on tarkoitettu kotona asumisen tueksi sellaiselle henkilölle, jonka toimintakyky on heikentynyt joko pysyvästi tai tilapäisesti esimerkiksi ikääntymisen, sairauden tai vamman seurauksena. Mahdollisuus siivouspalvelun tarjoamiseen kotipalveluna arvioidaan asiakkaan tai asiakkaan lähiomaisten antamien tietojen sekä omien havaintojemme pohjalta. Kotipalvelumme soveltuu myös sellaisille asiakkaille, joilla on jo joku muu kotihoitopalvelu käytössään. Olemme kuntien virallisesti hyväksymä kotipalveluyritys!

KOTIPALVELU & KOTIHOITO TOIVEIDESI MUKAISESTI

Kotipalveluna tehtävä säännöllinen kotisiivouspalvelu ja siihen valitut lisäpalvelut edellyttävät ilmaisen arviokäynnin pohjalta tehtävää palvelusopimusta. Arviokäynnin yhteydessä käydään asiakkaan kanssa läpi kaikki palveluun liittyvät asiat, jotta kotipalvelu on heti alusta alkaen asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaava. Kun siivouskäynnin sisältö on sovittu, saadaan arvioitua myös kustannukset. Arviokäynti on aina ilmainen eikä velvoita sopimuksen tekemiseen. Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, joiden syntyminen edellyttää molemminpuolista luottamusta. Tästä syystä pyrimme lähtökohtaisesti pitämään kodinhoitajanne aina samana. Kotipalvelun yhteyteen valittavia lisäpalveluita ovat esimerkiksi vaatehuolto ja koiran ulkoiluttaminen. Voimme keskustella lisäpalveluista tarkemmin tapauskohtaisesti! Lisäpalveluita voi myös tilata kertaluontoisesti muita palveluita täydentämään; hoidamme tarvittaessa esimerkiksi ikkunoiden pesun.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotipalveluna tehdystä kotisiivoustyöstä voi hakea kotitalousvähennystä! Myös vanhemmille tai puolison vanhemmille ostetut kotipalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Tarjoamme kotihoitopalvelun toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa, Espoo. Ota yhteyttä niin keskustellaan sinulle sopivasta palvelukokonaisuudesta!