040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Siivouspalvelut ammattitaidolla Kirkkonummi

LAADUKKAT SIIVOUSPALVELUT KIRKKONUMMELLA

OneGuest Oy tarjoaa kotimaisella ammattitaidolla sekä kotisiivoukset että muut siivouspalvelut. Toimialueemme siivouspalveluille on Kirkkonummi ja muu pääkaupunkiseutu. Laadukkaasti tehdyn työn ja siistin lopputuloksen lisäksi panostamme yksilölliseen asiakaslähtöiseen palveluun. Molemminpuolinen luottamus asiakkaan kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, pyrimmekin pitämään kodinhoitajan aina asiakaskohtaisesti samana. Anna ammattilaisen hoitaa siivous!

KOTISIIVOUS TOIVEITASI MUKAILLEN

Teemme kotisiivoukset joko kertaluontoisena siivouksena, tai säännöllisenä sovituin väliajoin suoritettavana sopimussiivouksena. Teemme siivouksen sisällöstä sopimuksen yhdessä asiakkaan kanssa, kaikkia toiveita kuunnellen. Ennen sopimuksen tekemistä edellytämme ilmaista arviokäyntiä, sillä silloin voimme miettiä yhdessä palvelun sisällön ja antaa arvion kustannuksista. Arviokäynti ei velvoita sopimuksen tekemiseen. Lisää tietoa kotisiivouksesta!

KOTIPALVELU ASUMISEN TUEKSI

Kotipalvelu on ilman arvonlisäveroa laskutettava siivouspalvelu, johon voidaan toiveiden mukaisesti lisätä myös muita lisäpalveluita. Kotihoito on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, joilla toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi sairastumisen tai ikääntymisen seurauksena. Lisäpalvelun avulla voimme auttaa siivouksen lisäksi esimerkiksi vaatehuollossa vaikka silittämällä vaatteita. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella juuri sinulle sopivimmista vaihtoehdoista! Lisää tietoa kotipalvelusta!

IKKUNANPESU- KIRKKAUTTA KOTIISI

Kotimaisella ammattitaidolla tehdyt ikkunanpesut takaavat puhtaan kirkkaat ikkunat. Käytämme ikkunanpesuissa omia välineitämme, meiltä löytyvät myös erityisvälineet, kuten jatkovarret ja tikkaat hankalampiakin kohteita varten. Ikkunat tulisi pestä vähintään kerran vuodessa, sillä likaiset ikkunat voivat vähentää valon määrää jopa puolella. Varmista valoisa liiketila ja huolehdi ikkunanpesusta säännöllisin väliajoin! Lisätietoa ikkunanpesusta!

MUUTTOSIIVOUS VAIVATTOMASTI

Teetä muuttosiivous ammattilaisella ja säästä aikaa sekä vaivaa. Teemme muuttosiivoukset tarvittaessa ennen muuttoa sekä muuton jälkeen. Siivous on kaikista paras tehdä silloin, kun tila on täysin tyhjä, näin pinttyneetkin liat saadaan poistettua esimerkiksi seuraavan muuttajan tieltä. Lisätietoa muuttosiivoksesta!

TOIMISTOSIIVOUS & TOIMITILASIIVOUS SOPIMUSSIIVOUKSENA

Voimme sopia erikseen asiakkaan kanssa tietyin väliajoin suoritettavasta, yhdessä päätettyä puhtaustasoa ylläpitävästä siivouksesta eli sopimussiivouksesta. Teemme niin toimistojen kuin toimitilojen siivoukset aina asiakkaan toiveiden mukaan. Pyrimme pitämään siivojan vakituisena, näin palvelu on sujuvampaa. Mukautamme siivouspalvelumme vastaamaan kohteen haluttua siisteystasoa. Lisää tietoa toimisto- ja toimitilasiivouksesta

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Kirkkonummi ja koko pääkaupunkiseutu. Siivous sujuu alan ammattilaiselta vaivattomasti. Ota yhteyttä!