040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Laadukkaat siivouspalvelut Kauniaisessa

SIIVOUSPALVELUT AMMATTITAIDOLLA KAUNIAISESSA

OneGuest Oy tarjoaa kotimaisella ammattitaidolla sekä kotisiivoukset että muut siivouspalvelut. Toimialueemme siivouspalveluille on Kauniainen ja muu pääkaupunkiseutu. Laadukkaasti tehdyn työn ja siistin lopputuloksen lisäksi panostamme yksilölliseen asiakaslähtöiseen palveluun. Molemminpuolinen luottamus asiakkaan kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, pyrimmekin pitämään kodinhoitajan aina asiakaskohtaisesti samana.

KOTISIIVOUKSET VANKALLA KOKEMUKSELLA

Teemme kotisiivoukset joko kertaluontoisena siivouksena tai säännöllisenä sopimussiivouksena. Teemme arviokäynnin, jonka pohjalta voimme tehdä sopimuksen siivouksen laajuudesta. Sopimus tehdään aina asiakkaan kaikkia toiveita kuunnellen, eikä arviokäynti velvoita sopimuksen tekemiseen. Lisätietoja kotisiivouksesta!

KOTIPALVELU TOIVEIDEN MUKAISESTI

Kotipalvelu on ilman arvonlisäveroa laskutettava siivouspalvelu, johon voidaan toiveiden mukaisesti lisätä myös muita lisäpalveluita. Kotihoito on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, joiden toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi sairastumisen tai ikääntymisen seurauksena. Lisäpalvelun avulla voimme auttaa muun muassa vaatehuollossa vaikka vaatteiden silityksellä. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella juuri sinulle sopivimmista vaihtoehdoista! Lisätietoa kotipalveluista!

IKKUNANPESU-KIRKKAAT IKKUNAT HUOLETTOMASTI

Teemme ikkunanpesut perinteisillä menetelmillä käyttäen omia tarvikkeitamme taataksemme puhtaan kirkkaat ikkunat. Meillä on erityisvälineet, kuten tikkaat ja jatkovarsia vaatimpiakin ikkunanpesuja varten. Huolehtimalla säännöllisestä ikkunanpesusta varmistat valoisat tilat, likaiset ikkunat voivat vähentää valon määrää jopa puolella. Lisätietoa ikkunanpesuista!

MUUTTOSIIVOUS HUOLELLA JA ASIANTUNTEVASTI

Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla muuttosiivous ammattilaiselta. Muuttosiivous on parasta ajoittaa hetkeen, kun tila on tyhjä, näin voimme keskittyä kaikista parhaiten itse siivoukseen. Muuttosiivouksella varmistat, että pinttyneetkin liat on poistettu joko seuraavan muuttajan tieltä tai ennen omaa muuttoa. Lisätietoa muuttosiivouksesta!

SOPIMUSSIIVOUKSET YLLÄPITOA VARTEN

Voimme tehdä esimerkiksi toimistojen ja toimitilojen siivoukset sopimussiivouksena. Tämä tarkoittaa sitä, että siivoamme sopimuksessa mainitut tilat sovituin väliajoin, sovittua puhtaustasoa noudattaen ja ylläpitäen. Palvelun sujuvuuden lisäämiseksi, pyrimme siihen, että siivoja on kohteessa vakituinen. Lisätietoja toimisto- ja toimitilasiivouksesta!

Palvelemme asiakkaita toimialueena Kauniainen ja koko pääkaupunkiseutu – ota yhteyttä!