040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu ammattitaidolla

OneGuest Oy tekee ammattitaidolla ikkunanpesut toimialueena koko pääkaupunkiseutu eli Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä Kirkkonummi. Puhtaimman mahdollisen lopputuloksen saamiseksi teemme ikkunanpesut käyttäen omia välineitämme. Työn tilauksen yhteydessä arvioimme käytettävän ajan lisäksi myös mahdollisesti mukaan tarvittavat erityisvälineet. Ikkunat on hyvä pestä ainakin kerran vuodessa riittävän puhtaustason ylläpitämiseksi. Huomattavan likaiset ikkunat voivat vähentää sisään tulevan valon määrää jopa puolella, joten parhaimmillaan ikkunanpesu vaikuttaa silmää miellyttävän lopputuloksen lisäksi myös positiivisesti tilan valoisuuteen.

Huomitoitavaa ennen ikkunanpesua

Ikkunanpesun yhteydessä on tärkeää huomioida, että ikkunoille on esteetön pääsy. Mikäli tarvitset apua esimerkiksi huonekalujen siirtämisessä, mainitse siitä jo tilausta tehdessä!

Sujuva palvelu

Puhtaan lopputuloksen ja laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme asiakasystävälliseen ja sujuvaan palveluun – tyytyväinen asiakas on meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta. Teemme ikkunanpesut toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu eli Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä Kirkkonummi. Ota yhteyttä!