040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Siivouspalvelut Helsinki

OneGuest Oy tarjoaa ammattitaidolla kaikenlaiset siivouspalvelut sekä yksityisille, että yrityksille. Teemme siivoukset toimialueenamme Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Laadukkaasti tehdyn työn ja siistin lopputuloksen lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen palveluun, ja molemminpuolinen luottamus asiakkaan kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää.

Kotisiivous

Teemme kotisiivoukset asiakkaan toiveiden mukaan joko kertaluontoisena siivouksena, tai säännöllisenä tietyin väliajoin suoritettavana sopimussiivouksena. Siivouksen sisällöstä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Säännöllistä sopimussiivousta edellyttää aina asiakkaalle ilmainen arviokäynti, jonka yhteydessä kartoitetaan tehtävän siivouksen laajuus sekä annetaan arvio kustannuksista. Arviokäynti ei velvoita sopimuksen tekemiseen.

Kotipalvelu ammattitaidolla

Käytännössä tarjoamamme kotipalvelu on ilman arvonlisäveroa laskutettava siivouspalvelu, jonka yhteyteen voidaan asiakkaan toiveiden mukaan liittää myös muita palveluita. Kotihoito on tarkoitettu asumisen tueksi sellaisille henkilölle, jolla on heikentynyt toimintakyky esimerkiksi sairastumisen tai ikääntymisen seurauksena. Palveluun voi liittää lisäpalveluna esimerkiksi vaatehuollon, joka voi tarkoittaa vaikka vaatteiden silitystä. Ota yhteyttä niin keskustellaan vaihtoehdoista tarkemmin!

Ikkunanpesu sujuvasti

Teemme ikkunanpesut laadukkaasti ja ripeästi. Puhtaimman mahdollisen lopputuloksen saamiseksi teemme ikkunanpesut omia välineitämme käyttäen. Meiltä onnistuu myös vaativampien kohteiden ikkunoiden pesut; tarvittaessa voimme tuoda mukanamme erityisvälineet, kuten jatkovarret ja tikkaat.

Muuttosiivous asiantuntevasti

Hoidamme puolestasi muuttosiivouksen joko ennen muuttoa tai sen jälkeen – parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi siivous on ehdottomasti parasta tehdä silloin, kun tila on tyhjillään. Ajan ja vaivan säästämiseksi siivous on yleensä parasta teettää ammattilaisella; näin saadaan varmasti poistettua pinttynyt lika.

Sopimussiivous: toimistosiivous & toimitilasiivous

Sopimussiivous on sovituin väliajoin suoritettava, tiettyä puhtaustasoa ylläpitävä siivous, jonka sisällöstä sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Teemme toimistojen ja toimistojen siivoukset asiakkaan toiveiden mukaan. Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan pitämään kohteessa vakituisen siivoojan, jotta palvelu on mahdollisimman sujuvaa. Huomioimme aina tapauskohtaisesti kohteeseen halutun siisteystason, ja mukautamme siivouspalvelun sen mukaiseksi. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu – ota yhteyttä!