040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Kotipalvelut ja siivouspalvelut asiakaslähtöisesti Helsingissä

ASIAKASLÄHTÖISTÄ PALVELUA

OneGuest Oy tarjoaa kotimaisella ammattitaidolla sekä kotisiivoukset että muut siivouspalvelut. Toimialueemme siivouspalveluille on Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Laadukkaasti tehdyn työn ja siistin lopputuloksen lisäksi panostamme yksilölliseen asiakaslähtöiseen palveluun. Molemminpuolinen luottamus asiakkaan kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, pyrimmekin pitämään kodinhoitajan aina asiakaskohtaisesti samana.

Kotisiivous kertaluontoisena tai sopimussiivouksena

  Kotisiivouksen voi tilata joko kertaluontoisena siivouksena tai säännöllisenä tietyin väliajoin suoritettavana sopimussiivouksena. Kotisiivouksen sisällöstä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.   Säännöllinen sopimussiivous edellyttää aina asiakkaalle ilmaista arviokäyntiä, jonka aikana mietitään yhdessä asiakkaalle sopiva kodinhoitopalvelun sisältö. Lisätietoa kotisiivouksesta!    

Kotipalvelu asiakkaan ehdoilla

  Tarjoamamme kotipalvelu on ilman arvonlisäveroa laskutettava siivouspalvelu, jonka yhteyteen voidaan asiakkaan toiveiden mukaan liittää myös lisäpalveluita. Kotihoito on tarkoitettu asumisen tueksi henkilöille, joiden toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi sairastumisen tai ikääntymisen takia. Palveluun voi liittää lisäpalveluna esimerkiksi vaatehuollon, joka voi tarkoittaa vaikka vaatteiden silitystä. Ota yhteyttä niin keskustellaan vaihtoehdoista tarkemmin! Lisätietoa kotipalvelusta!  

Ikkunanpesu perinteisin menetelmin

  Ikkunoiden pesut teemme sopimusasiakkaille erikseen tilattuna lisäpalveluna tai kertaluontoisena siivouspalveluna. Puhtaimman mahdollisen lopputuloksen saamiseksi teemme ikkunanpesut omia välineitämme käyttäen. Meiltä onnistuu myös vaativampien kohteiden ikkunoiden pesut; tarvittaessa voimme tuoda mukanamme erityisvälineet, kuten jatkovarret ja tikkaat. Lisätietoa ikkunanpesusta!  

Muuttosiivous vaivattomasti

  Hoidamme puolestasi muuttosiivouksen joko ennen muuttoa tai sen jälkeen – parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi siivous on ehdottomasti parasta tehdä silloin, kun tila on tyhjillään. Ajan ja vaivan säästämiseksi siivous on parasta teettää ammattilaisella; näin saadaan varmasti poistettua pinttynyt lika. Lisätietoa muuttosiivouksesta!  

Sopimussiivous: toimistosiivous & toimitilasiivous

  Sopimussiivous on tietyin väliajoin suoritettava, yhdessä päätettyä puhtaustasoa ylläpitävä siivous, jonka sisällöstä sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Teemme toimistojen ja toimitilojen siivoukset asiakkaan toiveiden mukaan. Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan pitämään kohteessa vakituisen siivoojan, jotta palvelu on mahdollisimman sujuvaa. Huomioimme aina tapauskohtaisesti kohteessa halutun siisteystason, ja mukautamme siivouspalvelun sen mukaiseksi. Lisätietoa toimisto- ja toimitilasiivouksesta!

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu – ota yhteyttä!