040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Siivous Espoo

OneGuest Oy tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut sekä kotitalouksille, että yrityksille. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Espoo ja muu pääkaupunkiseutu. Siistin lopputuloksen ja laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme sujuvaan ja asiakasystävälliseen palveluun – molemminpuolinen luottamus asiakkaan kanssa on meille tärkeää.

Kotisiivous

Teemme kotisiivoukset asiakkaan tarpeen mukaan joko kertaluontoisena siivouksena tai säännöllisin väliajoin tehtävänä sopimussiivouksena. Siivouspalvelun sisältö ja yksityiskohdat sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tällä tavalla varmistamme, että palvelu on heti alusta alkaen asiakkaan toiveiden mukainen. Ennen palvelusopimusta säännöllisesti tehtävästä kotisiivouksesta teemme arviokäynnin, jonka yhteydessä kartoitamme tehtävän siivouksen laajuuden. Arviokäynnin pohjalta annamme myös arvion kustannuksista, mutta arviokäynti ei kuitenkaan velvoita sopimuksen tekemiseen.

Kotipalvelu

Meiltä saat kotipalvelun, joka on ilman arvonlisäveroa laskutettava siivouspalvelu, johon voidaan asiakkaan toiveiden mukaan lisätä myös muita palveluita. Lisäpalvelu voi olla esimerkiksi vaatehuoltoa, kuten vaatteiden silittämistä. Lisäpalveluista kannattaa kysyä meiltä tarkemmin! Kotipalvelu on tarkoitettu asumisen tueksi sellaiselle henkilölle, jonka oma toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi ikääntymisen tai sairastumisen seurauksena.

Ikkunanpesu laadukkaasti

Meiltä saat ikkunanpesun sujuvasti! Teemme ikkunanpesut omia välineitämme käyttäen; näin varmistetaan paras mahdollinen lopputulos. Meiltä onnistuu ikkunanpesu myös haastaviin kohteisiin; otamme tarvittaessa mukaan erityisvälineet, kuten tikkaat ja jatkovarret.

Muuttosiivous sujuvasti

Tarvittaessa hoidamme puolestasi muuttosiivouksen ennen tai jälkeen muuton. Paras lopputulos varmistetaan tekemällä siivous silloin, kun tila on tyhjillään. Siivous on paras jättää ammattilaiselle ajan ja vaivan säästämiseksi; näin varmistetaan parhaiten myös pölyn ja pinttyneen lian poisto.

Toimistosiivous & toimitilasiivous sopimussiivouksena

Toimistosiivous tai toimitilasiivous sopimussiivouksena on tietyin väliajoin suoritettava, sovittua puhtaustasoa ylläpitävä siivous. Siivouksen sisällöstä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme sopimussiivoukset asiakkaan toiveiden mukaan ja pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan pitämään kohteessa saman vakituisen siivoojan; näin saadaan varmistettua mahdollisimman sujuva palvelu. Teemme siivoukset asiakkaille Espoon ja koko pääkaupunkiseudun alueella – ota yhteyttä!