040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

OneGuest Oy

Kotipalvelut ja siivoukset luotettavasti Espoossa

SIIVOUSPALVELUT AMMATTITAIDOLLA

OneGuest Oy tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita sekä kotitalouksille, että yrityksille. Palvelemme asiakkaita Espoossa ja muulla pääkaupunkiseudulla. Siistin lopputuloksen ja laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme sujuvaan ja asiakasystävälliseen palveluun – molemminpuolinen luottamus asiakkaan kanssa on meille tärkeää.

Kotisiivous asiakkaan toiveiden mukaisesti

Teemme kotisiivouksen asiakkaan tarpeen mukaan joko kertaluontoisena siivouksena tai säännöllisin väliajoin tehtävänä sopimussiivouksena. Siivouspalvelun sisältö ja yksityiskohdat sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tällä tavalla varmistamme, että palvelu on heti alusta alkaen asiakkaan toiveiden mukainen. Ennen säännöllisesti tehtävän siivouksen palvelusopimuksen luomista teemme arviokäynnin, jonka yhteydessä sovimme siivouspalvelun sisällön. Arviokäynnin pohjalta annamme myös arvion kustannuksista, arviokäynti ei kuitenkaan velvoita sopimuksen tekemiseen. Lisätietoa kotisiivouksesta!

Kotipalvelu asumisen tueksi

Tarjoamme esimerkiksi senioreille kotipalvelua, joka on ilman arvonlisäveroa laskutettava siivouspalvelu. Kotipalveluun voidaan asiakkaan toiveiden mukaan lisätä myös muita palveluita. Lisäpalvelu voi olla esimerkiksi vaatehuoltoa, kuten vaatteiden silittämistä. Lisäpalveluista kannattaa kysyä meiltä tarkemmin! Kotipalvelu on tarkoitettu asumisen tueksi sellaiselle henkilölle, jonka oma toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi ikääntymisen tai sairastumisen seurauksena.! Lisätietoa kotipalveluista!

Ikkunanpesu, kirkkaat ikkunat ammattitaidolla

Pesemme ikkunasi puhtaan kirkkaiksi perinteisin menetelmin! Teemme ikkunanpesut omia välineitämme käyttäen; näin varmistetaan paras mahdollinen lopputulos. Meiltä onnistuu ikkunanpesu myös haastaviin kohteisiin, sillä otamme tarvittaessa mukaan erityisvälineet kuten tikkaat ja jatkovarret. Lisätietoa ikkunanpesusta!

Muuttosiivous vaivattomasti

Hoidamme puolestasi muuttosiivouksen ennen tai jälkeen muuton. Paras lopputulos varmistetaan tekemällä siivous silloin, kun tila on tyhjillään. Siivous on paras jättää ammattilaiselle ajan ja vaivan säästämiseksi – näin varmistetaan parhaiten myös pölyn ja pinttyneen lian poisto. Lisätietoa muuttosiivouksista!

Toimistosiivous & toimitilasiivous sopimussiivouksena

Toimistosiivous tai toimitilasiivous sopimussiivouksena on tietyin väliajoin suoritettava, sovittua puhtaustasoa ylläpitävä siivous. Siivouksen sisällöstä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme sopimussiivoukset asiakkaan toiveiden mukaan ja pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan pitämään kohteessa saman vakituisen siivoojan; näin saadaan varmistettua mahdollisimman sujuva palvelu. Lisätitetoa toimisto- ja toimitilasiivouksesta!

Teemme siivoukset asiakkaille Espoon ja koko pääkaupunkiseudun alueella – ota yhteyttä!