040-125 0589

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

Meidän Avainlippu tarinamme

Perustaessani yritystämme vuonna 2011, tarkastelin kotisiivousalan kilpailijoita. Mietin mitkä asiat ovat sellaisia, millä erotumme kilpailijoistamme ja miksi asiakas valitsisi juuri meidät luottamuksensa kohteeksi, antamalla yksityisimmän paikkansa, oman kotinsa, meidän vastuullemme. Miksi me, mitä parempaa meillä on tarjota muihin verrattuna?

Alalla pitkään työskennelleenä, olen oppinut millaista kodinhoitoa asiakkaat arvostavat, ja millaisesta palvelusta olisin itse valmis maksamaan. Tärkeässä roolissa tällaisessa palvelussa on työn laadun lisäksi oman kodinhoitajan luotettavuus, joka puolestaan luo turvallisuuden tunnetta.

Itselläni on pitkä kokemus myös työntekijänä olemisesta. Halusin luoda yrityksen, jossa viihtyisin itsekin työntekijänä. Työntekijöillemme taataan vakaa työsuhde ja asiallinen korvaus tehdystä työstä.

Kun yrityksemme tarjoaman palvelun laatu ja luotettavuus kohtaavat ja työntekijät viihtyvät , syntyy luonnollisesti pitkiä asiakas- ja työsuhteita. Tuolloin mieleeni tuli Avainlippu ja sen edustamat arvot, jotka vastaavat omiamme ja asiakkaidemme arvoja.

On kunnia tarjota suomalaista palvelua ja näin luoda oman alani töitä suomalaisille kodinhoidon ammattilaisille.

Kunnioitetaan ja arvostetaan omaa työtämme ja ollaan näin asiakkaidemme kotien arvoisia vieraita!

Avainlipputerveisin

Jenni Tulokas

OneGuest Oy